Steamlight_kbh

Steampunklamper af

genanvente genstande,

maskiner og apparater

Giv dit hjem stilfuld kontrast med en dekorationslampe fra Steamlight_kbh

En regnemaskine fra 50’erne med de velkendte bløde former – en gasmaske, en rusten vandtank og en høj hat. Tilfør strøm og tandhjul, krydr med pigtråd og kobberrør, så har du essensen af Steamlight_kbh.

Steamlight_kbh

Steamlight_kbh hylder med sine steampunk- inspirerede lamper det 20. århundredes genstande, maskiner og apparater, og med fokus på upcycling og re-design genopstår levn fra 1900-tallet som unikke lamper.  Med skærme af masker, høje hatte eller stålnet bukket i organiske former, forener lamperne det hårde med det skrøbelige.

Hos Steamlight_kbh er en lampe ikke bare en lampe. Hver retrolampe fortæller sin historie om det forrige århundredes apparater, mekanik, stil eller design. Lampernes mission er med hyggelig belysning at vække historien til live samt berige dit hjem med kant og kontrast.

Unika

For at understrege lampernes Unika, er de hver især udstyret med et indgraveret nummer og Steamlight_kbh logo.

Byd historien indenfor

Med en dekorationslampe fra Steamlight_kbh får du et unikt, håndlavet produkt. Lamperne er upcycled med respekt for det oprindelige apparat eller genstand, så de charmerende levn fra 1900-tallet får nyt liv uden at miste det gamle. Det være sig alt fra gamle telefoner – både med håndsving og med drejeskive – til petroleumsbrændere, regnemaskiner, kasseapparater, fotoapparater, guitarer mm.

En charmerende detalje

I Steamlight_kbh’s lamper er tænd-og-sluk-knapper så vidt muligt indbygget i apparaternes oprindelige knapper og tilfører derved lampen en ekstra dimension og gør det muligt at mærke historien med egne hænder.

Lampemageren

Davids lidenskab for lamper begyndte som et kreativt indslag, sideløbende med hans karriere som køkkenchef på flere succesfulde københavnske restauranter. Kokkekniven bliver dog oftere lagt på hylden til fordel for lamperne, der med tiden er gået fra hobby til Davids største passion, men samspillet mellem det rustikke og den raffinerede detalje har han taget med sig fra køkkenet til Steamlight_kbh.

Giv dit hjem stilfuld kontrast med en unik lampe fra Steamlight_kbh

Væk historien til live med en  dekorationslampe fra Steamlight_kbh