Steamlight_kbh

Rå æstetik til det moderne hjem

Giv dit hjem stilfuld kontrast med en dekorationslampe fra Steamlight_kbh

Steamlight_kbh

Steamlight_kbh hylder med sine steampunk- inspirerede lamper det 20. århundredes genstande, maskiner og apparater, og med fokus på upcycling og re-design genopstår levn fra 1900-tallet som unikke lamper.  Med skærme af masker, høje hatte eller stålnet bukket i organiske former, forener lamperne det hårde med det skrøbelige.

Hos Steamlight_kbh er en lampe ikke bare en lampe. Hver retrolampe fortæller sin historie om det forrige århundredes apparater, mekanik, stil eller design. Lampernes mission er med hyggelig belysning at vække historien til live samt berige dit hjem med kant og kontrast.

Unika

For at understrege lampernes Unika, er de hver især udstyret med et indgraveret nummer og Steamlight_kbh logo.

Byd historien indenfor

Med en dekorationslampe fra Steamlight_kbh får du et unikt, håndlavet produkt. Lamperne er upcycled med respekt for det oprindelige apparat eller genstand, så de charmerende levn fra 1900-tallet får nyt liv uden at miste det gamle. Det være sig alt fra gamle telefoner – både med håndsving og med drejeskive – til petroleumsbrændere, regnemaskiner, kasseapparater, fotoapparater, guitarer mm.

En charmerende detalje

I Steamlight_kbh’s lamper er tænd-og-sluk-knapper så vidt muligt indbygget i apparaternes oprindelige knapper og tilfører derved lampen en ekstra dimension og gør det muligt at mærke historien med egne hænder.

Rå æstetik - brændte møbler for en bæredygtig verden

I møbelserien Gammelt & Brændt giver jeg gamle, udtjente møbler nyt liv. 

Møbelserien Gammel & Brændt viser de rige muligheder for genanvendelse af gamle, udtjente
møbler. Her finder du genbrugsmøbler, der er behandlet med fortrinsvis naturlige produkter
som linolie og bivoks samt detaljer af naturgarvet læder.

Lampe- & møbel mageren

Min lidenskab for lamper begyndte som et kreativt indslag, sideløbende med min karriere som køkkenchef på flere københavnske restauranter. Da corona – nedlukningen kom, havde min hobby vokset sig til passion og jeg besluttede at kaste mig ud i at etablere Steamlight_kbh, som også skulle omfatte upcycling af gamle møbler, Gammel & Brændt.

Rå æstetik til det moderne hjem

Væk historien til live med en  dekorationslampe fra Steamlight_kbh