Foretningsbetingelser

Handelsbetingelser hos Steamlight_kbh v/David Loehr

Generelle oplysninger
Steamlight_kbh v/David Loehr
Teglhomens Østkaj 41, 3.th
2450 København SV
CVR nr.: 41636424
Telefon: 23346326
Email: steamlight@steamlight.dk

Enkeltmandsvirksomhed

Betaling
Steamlight_kbh v/David Loehr modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, vi tager ikke kortgebyr. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Levering
Steamlight_kbh v/David Loehr tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 følgende hverdag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Fragten er gratis.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Jeg bestræber mig på at leverer personligt i hovedstadsområdet. Ellers vil varen sendes med DAO, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2 – 5 hverdage efter bestillingen.

Møbler leveres ligeledes personligt eller med fragtmand.og leveres til kantsten inden 14 dage. Du vil blive informeret om leveringstidpunkt af undertegnede eller fragtmanden. Vi leverer kun møbler til brofaste øer. Alternativt kan de afhentes på vores værksted / lager i Hvidovre: Avedøreholmen 82a, 2650 Hvidovre.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Steamlight_kbh v/David Loehr
Teglhomens Østkaj 41, 3.th
2450 København SV
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter modtagelse af varen og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen kan gives pr. mail på steamlight@steamlight.dk eller benytte fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.  

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, bedes du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Steamlight_kbh v/David Loehr
Teglhomens Østkaj 41, 3.th
2450 København SV

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: alle møbler.    

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 3.000 kr.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. DAO, Bring, GLS eller fragtmand.

Personoplysningerne registreres hos Steamlight_kbh v/David Loehr og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på steamlight.dk er Steamlight_kbh v/David Loehr. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på: steamlight@steamlight.dk

Øvrig behandling af oplysninger sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Steamlight_kbh v/David Loehr. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Hvis du som forbruger vil klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: steamlight@steamlight.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Steamlight_kbh

Adresse: Teglholmens Østkaj 41, 3.th.

Postnr. 2450 og by København SV

Tlf: 23346326

E-mail: steamlight@steamlight.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________

Bestilt den: ________________________     Modtaget den: ___________________________

Forbrugerens navn:  __________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________      Dato:  _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.03.2024